WpBeyaz
Teknoloji bilgi blogu WordPress Bilgileri Ücretsiz Kaliteli İçerikler

Ünlü YouTuber’ın videoları Prime Video’da yayımlanacak!

Son Güncelleme:  28 Şubat 2024

Sosyal medyada çok sayıda takipçisi olan fenomenler, daha fazla para kazanabilmek için farklı platformlar ile de anlaşmalar yapabiliyor. Bu duruma artık şaşırmamak gerekiyor. Son olarak yakın zamanda çıkan bir iddiaya göre YouTube üzerinde en çok aboneye sahip kişilerden MrBeast, Amazon Prime Video için anlaşma yaptı. İşte ayrıntılar…

MrBeast videoları Amazon Prime Video kütüphanesine eklenebilir

Bilmeyenler için MrBeast veya gerçek ismiyle Jimmy Donaldson, ABD’li bir YouTuber. Kanalında büyük miktarda para ödülüne sahip tehlike dolu yarışmalar yayınlıyor ve 230 milyondan fazla aboneye sahip. MrBeast, yaptığı bağışlar ile de tanınıyor.

MrBeast‘in videolarını dijital akış platformlarında yayınlamak üzere şirketlere teklif gönderdiği iddia ediliyor. Amazon‘un bu teklifi kabul ettiği ve MrBeast‘in yeni videolarının Prime aboneliği kapsamında sunulan Prime Video hizmetinde de yayınlanacağı öne sürüldü. Anlaşma büyüklüğünün ise 100 milyon dolar olduğu iddia ediliyor.

Aktarılan bilgilere göre MrBeast‘in yeni videoları önce YouTube‘da, daha sonrasında Prime Video üzerinde yayınlanacak. Yani anlaşma kapsamında bir öncelik tanınmayacak. Amazon veya MrBeast tarafından bu iddiaya yönelik bir açıklama gelmedi. Bu bağlamda söz konusu bu anlaşmanın şimdilik resmi olduğunu söyleyemeyiz.

Yapılan tahminler, bu anlaşmanın yüksek bir ihtimalle gerçek olduğu yönünde ki bu da şaşırtıcı olmayacaktır. Zira MrBeast videolarının televizyon üzerinde yayınlanabilecek seviyede içerikler olduğu düşünülüyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? MrBeast‘in videoları Prime Video kütüphanesine eklense izler misiniz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Etiket:           

İlginizi Çekebilir
whatsapptan-airdrop-benzeri-yeni-ozellik-q9l6sYXD
WhatsApp’tan AirDrop benzeri yeni özellik!
Dünyanın en popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, kullanıcıların işine yarayacak...
unlu-fenomen-xten-kazandigi-parayi-acikladi-takipcilerine-dagitacak-naDLHn3H
Ünlü fenomen, X’ten kazandığı parayı açıkladı: Takipçilerine dağıtacak!
Ünlü YouTuber MrBeast, X (Twitter) platformuna bir video yüklemişti. Fenomen isim,...
unlu-youtuberin-videolari-prime-videoda-yayimlanacak-5t2nERAW
Ünlü YouTuber’ın videoları Prime Video’da yayımlanacak!
Dünyaca ünlü YouTuber MrBeast veya gerçek adıyla Jimmy Donaldson'ın Amazon ile Prime...
Kategoriler
Shentaweb

Profesyonel desteğe mi ihtiyacınız var ? Biz, sizin için hizmete hazırız. WordPress alanında en iyi hizmeti veriyoruz.

Son Yazılar