WpBeyaz
Teknoloji bilgi blogu WordPress Bilgileri Ücretsiz Kaliteli İçerikler

Instagram’dan gizli hesapları ilgilendiren yenilik!

Son Güncelleme:  27 Şubat 2024

Dünyanın dört bir yanından milyonlarca kullanıcısıyla en büyük sosyal medya platformu Instagram, sürekli olarak önemli yenilikler almaya devam ediyor. Son dönemlerde kullanıcıların talepleri doğrultusunda çalışmalar yürüten Instagram, şimdi ise gizli hesap kullananlar için bir özellik test ediyor.

Instagram gizli hesaplar için yeni özellik

Son zamanlarda Instagram, gizliliğe verdiği önemi artırdı. Öyle ki şirket, geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir güncellemeyle sizi takip etmeyen kişilerden gelen mesajları istek olarak göstermeye başladı. Ardından okundu bilgisini gizleme özelliği üzerinde de çalışmaya başladı. Şimdi ise Instagram‘ın gizlilik odaklı bir özelliğe daha kavuşacağı ortaya çıktı.

Mobil uygulama uzmanı Alessandro Paluzzi tarafından paylaşılan ekran görüntüsü, Instagram‘ın söz konusu yeni özelliğini ortaya çıkardı. Buna göre kullanıcılar, artık bir kişiye takip isteği attıklarında bunun için bir neden girmeleri gerecek.

Kullanıcılar takip isteği atarken özel bir mesaj mı yazacak yoksa mevcut seçenekler arasından seçim mi yapacak, bu şimdilik bilinmiyor. Kariyer ve iş platformu LinkedIn’da da benzeri bulunan bu özelliğin herkes için ne zaman yayınlanacağı şimdilik bilinmiyor. Bu noktada tahminler, önümüzdeki ayları gösteriyor.

Bunun yanı sıra bilindiği üzere Instagram’da profil fotoğrafını yakınlaştırma özelliği bulunuyor. Stalker kullanıcıların çok sevdiği bu özellik için önemli bir değişiklik söz konusu. Buna göre dileyen kişiler profil fotoğrafının yakınlaştırılmasını devre dışı bırakabilecek. Bu da gizliliğe önem veren kullanıcılar için bir yenilik.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Instagram’ın yeni özelliğini nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Etiket:           

İlginizi Çekebilir
whatsapptan-airdrop-benzeri-yeni-ozellik-q9l6sYXD
WhatsApp’tan AirDrop benzeri yeni özellik!
Dünyanın en popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, kullanıcıların işine yarayacak...
unlu-fenomen-xten-kazandigi-parayi-acikladi-takipcilerine-dagitacak-naDLHn3H
Ünlü fenomen, X’ten kazandığı parayı açıkladı: Takipçilerine dağıtacak!
Ünlü YouTuber MrBeast, X (Twitter) platformuna bir video yüklemişti. Fenomen isim,...
unlu-youtuberin-videolari-prime-videoda-yayimlanacak-5t2nERAW
Ünlü YouTuber’ın videoları Prime Video’da yayımlanacak!
Dünyaca ünlü YouTuber MrBeast veya gerçek adıyla Jimmy Donaldson'ın Amazon ile Prime...
Kategoriler
Shentaweb

Profesyonel desteğe mi ihtiyacınız var ? Biz, sizin için hizmete hazırız. WordPress alanında en iyi hizmeti veriyoruz.

Son Yazılar